Branches

verzekeringsoplossingen voor

Naast het algemene lidmaatschap kunnen leden van Metaalunie ook lid worden van een branche. Deze behartigen de economische en technische belangen van een bepaalde groep bedrijven die hetzelfde soort product maken of dienst leveren. In totaal zijn er meer dan veertig branchegroepen, verenigingen en stichtingen bij Metaalunie ondergebracht.

De leden van Metaalunie, zijn MKB-ondernemers die metaal georiënteerde producten maken, repareren en onderhouden, waarmee we onder andere reizen, eten, voedsel verbouwen, transporteren en bouwen. Naast het lidmaatschap van Metaalunie kan een MKB-ondernemer zich ook aansluiten bij een branchevereniging.

Wij hebben voor verschillende brancheverenigingen specifiek een verzekeringspakket ontwikkeld. Dit pakket sluit naadloos aan op de wensen en behoeften als het gaat om het verzekeren van bedrijfsrisico’s in de betreffende branche.

Verzekeringen:

Brancheorganisatie

Fedecom

Doordat we specifiek voor de leden van Fedecom collectief afspraken hebben gemaakt, kunnen we u niet alleen maatwerk oplossingen leveren maar tevens ook dit tegen scherpe tarieven aanbieden. Daarnaast zijn wij ook altijd op de hoogte van de specifieke en actuele uitdagingen voor uw bedrijf in de metaalsector. Wij informeren u graag over mogelijkheden specifiek op uw situatie.

Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI)

Samen met NJI en meerdere NJI leden zijn de risico’s en wensen van NJI leden in kaart gebracht. Op basis van
deze analyse hebben wij twee unieke verzekeringsoplossingen ontwikkeld. Exclusief voor NJI leden.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte