Fedecom leden

speciaal voor
Is maatwerk!
Goed verzekeren
Als hét verzekeringsadvies kantoor van Metaalunie, hebben wij specifiek voor Fedecom leden een verzekeringspakket ontwikkeld. Dit pakket sluit naadloos aan op de wensen en behoeften als het gaat om het verzekeren van bedrijfsrisico’s.

Mede doordat wij kennis van de branche hebben en goede collectieve afspraken hebben gemaakt, bieden wij échte maatwerk oplossingen waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Dit resulteert niet alleen in een compleet product dat u het werk vergemakkelijkt, maar is in veel gevallen ook nog eens financieel voordeliger voor u.

Collectieve inkoop voor Fedecom leden.

Doordat we specifiek voor de leden van Fedecom collectief afspraken hebben gemaakt, kunnen we u niet alleen maatwerk oplossingen leveren maar tevens ook dit tegen scherpe tarieven aanbieden. Daarnaast zijn wij ook altijd op de hoogte van de specifieke en actuele uitdagingen voor uw bedrijf in de metaalsector. Wij informeren u graag over mogelijkheden specifiek op uw situatie.

 

In samenwerking met

Mevas B.V. - Logo-fedecom

Een greep uit de voordelen:

Uw bedrijfsrisico’s afdekken met een verzekering, welke naadloos aansluit op uw wensen en behoeften!

  • Meeverzekeren van van commerciële verhuur
  • Eenvoudig aan- en afmeld systeem voor gekentekende voertuigen
  • Uitgebreide No-Claim regelingen
  • Ruime keuze in contractduur en bepalen van eigen risico’s
  • Inclusief WEGAM en WEGAS risico’s

Een team van specialisten staat voor u klaar om in uw specifieke situatie een passend advies te geven, waarbij u verzekerd bent van een echt goede dekking van uw bedrijfsrisico’s.

Specifiek voor verschillende branches binnen de Metaalunie, hebben wij verzekeringen ontwikkeld, waarbij wij u echt maatwerk kunnen aanbieden. Wij informeren u graag persoonlijk hierover. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend, voor u als Metaalunie lid.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Bent u Metaalunie lid?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte