Waarom kiezen voor MEVAS?
  • Verzekeren tegen een aantrekkelijke prijs
  • Kennis van de specifieke eisen metaalbranche
  • 1 vast aanspreekpunt

De ontwikkelingen van Hans

Wij nemen u mee in de wereld van Hans. Hans is net als u werkzaam in de metaalsector. Als medewerker wel te verstaan. Hans heeft er voor gekozen om vanaf het nieuwe jaar als zelfstandige zonder personeel verder te gaan. In eerste instantie zal Hans onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren op locatie maar mocht er een mogelijkheid langskomen een bedrijfspand te huren, staat hij er voor open. Dit betekent dat hij te maken krijgt met een hoop veranderingen op het gebied van financiën, regelgeving, verzekeringen, marketing en acquisitie.

Februari
Bedrijfssituatie en verzekeringsportefeuille
Bedrijfssituatie en verzekeringsportefeuille

Hans werkt nu alweer een aantal weken in de metaal en techniek, een sector die volop in beweging is. De zaken gaan goed bij Hans en hij heeft het erg druk. Er is dus weinig tijd om na te denken over risico’s en verzekeringen. Daarom heeft Hans een specialist van MEVAS uitgenodigd voor advies.

De specialisten van MEVAS hebben niet alleen kennis van verzekeringen, maar ook van de specifieke eisen van de branche. MEVAS verdiept zich in de bedrijfssituatie en verzekeringsportefeuille van Hans en wil graag het bedrijf goed leren kennen. Samen met Hans bespreken we zijn wensen, kijken naar de risico’s en welke mogelijkheden we zowel op het gebied van preventie als verzekeringen kunnen bieden.

Januari
Hans heeft besloten ondernemer te worden
Hans heeft besloten ondernemer te worden

In december maakten we kennis met Hans. Hans kiest er voor om vanaf het nieuwe jaar als zelfstandige zonder personeel verder te gaan. Dit betekent dat hij te maken krijgt met een hoop veranderingen op het gebied van financiën, regelgeving, verzekeringen, marketing en acquisitie. De eerste stap naar zelfstandigheid is een inschrijving bij de KvK. Daarna meldt Hans zich aan als zelfstandig lid bij de Metaalunie.

Hans wil voor zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw, twee kinderen en hemzelf, financiële zekerheid op het moment dat hij uitvalt door arbeidsongeschiktheid. Hij bespreekt met de adviseur van MEVAS de mogelijkheid voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers binnen de metaal.

Ook meer weten over de arbeidsongeschiktheidsverzekering?

December
Aangenaam kennismaken
Aangenaam kennismaken

In 2019 nemen wij u mee in de wereld van Hans. Hans is net als u werkzaam in de metaalsector. Als medewerker wel te verstaan. Hans heeft er voor gekozen om vanaf het nieuwe jaar als zelfstandige zonder personeel verder te gaan. In eerste instantie zal Hans onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren op locatie maar mocht er een mogelijkheid langskomen een bedrijfspand te huren, staat hij er voor open. Dit betekent dat hij te maken krijgt met een hoop veranderingen op het gebied van financiën, regelgeving, verzekeringen, marketing en acquisitie.