Inzetbaarheid

in de metaal & techniek

Samen met uw medewerkers werkt u dagelijks gemerkt en ongemerkt aan hun inzetbaarheid. Er zijn veel regels waar u als werkgever aan moet voldoen en er is veel informatie te vinden over wat er moet, mag en kan.

Begin dit jaar hebben verschillende partijen in de Metaal voor u de VerzuimNavigator ontwikkelt waar u naast handige informatie ook toegang krijgt tot ondersteuning, in sommige gevallen met korting.

Maak Inzetbaarheid een onderwerp van gesprek tussen u en uw medewerkers
Door in gesprek te zijn over inzetbaarheid wordt het ook makkelijker om samen afspraken te maken over inzetbaarheid.

de Verzuimnavigator

Zorg dat uw bedrijf gezond is en blijft

De Verzuimnavigator heeft de grootste verzameling informatie over ziekteverzuim en preventie in de metaalbranche. Hier vindt u hulp om medewerkers te begeleiden bij ziekte of om samen te werken aan een gezonde werkplek. En als u een dienst aanschaft ter ondersteuning, dan ontvangt u extra korting!

Metaal Voorkom Verzuim Oplossing

Loondoorbetaling bij ziekte gedekt.

Deze verzuimverzekering biedt de meest uitgebreide hulp bij verzuim en beperkt de stijging van de extra kosten als gevolg van een stijging van uw premie als gevolg van verzuim. Deze verzekering kan alleen via ons worden afgesloten.

 

Verzuim kan niet altijd worden voorkomen.

Goede afspraken en goed gedrag bieden u en uw medewerker geen garantie dat er geen Verzuim kan ontstaan. Ziektes kunnen ontstaan en ongelukken gebeuren. U wilt als werkgever oplossingen voor de terugkeer van uw medewerker, opvang van de extra financiële kosten die u heeft bij verzuim en hulp om te voldoen aan de eisen van de wet en regelgeving.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte