Afvallen met afspraken is nu langer mogelijk!

Zitten uw medewerkers ook vol goede voornemens? Het Preventiefonds helpt ze graag op weg. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met Zilveren Kruis. En vergoeden wij in 2021 het programma Afvallen met Afspraken.

Wij helpen uw medewerkers met gezonder worden
Dat afvallen best lastig kan zijn, weten we allemaal. Maar met de juiste motivatie, begeleiding en aanpak is het goed te doen. Het programma Afvallen met Afspraken is er voor iedereen met een BMI boven de 26. Het programma biedt medewerkers de kans om door heldere afspraken te maken in 5 maanden gezonder te leven.

Afvallen met Afspraken is kosteloos voor leden van de Koninklijke Metaalunie
Deelname aan het programma wordt vergoed vanuit het Preventiefonds. Dit fonds, speciaal voor leden van de Koninklijke Metaalunie, stelt passende preventiemiddelen en diensten beschikbaar aan verzekerde werkgevers en medewerkers in de metaalsector. Het doel is dat medewerkers gezond aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken.

Uw bedrijf aanmelden kan tot 11 februari 2021
De plaatsen zijn beperkt, dus meld uw bedrijf snel aan door een e-mail te sturen naar preventiefonds@mevas.nl. Meer informatie over het programma vindt u hier: www.afvallenmetafspraken.nl/preventiefonds/. Na aanmelding ontvangt u direct de communicatiemiddelen om medewerkers te werven. Doe dit vóór 12 februari. Het programma start op 1 maart a.s.