Cyberscan van Perfect Day

31/05/2022

Weet jij welke cyberrisico’s jouw bedrijf loopt? een van onze partners Perfect Day biedt preventieadvies op maat.

Cyberrisico’s hebben niet alleen te maken met techniek. Maar ook met de manier waarop je als bedrijf data verzamelt, verwerkt en opslaat. En met alle processen en het gedrag van je medewerkers. Juist nu de manier van werken is veranderd. Zo werken we vaker vanuit huis. En moeten bedrijven op zoek naar nieuwe kanalen om hun producten aan te bieden. Daarom is het belangrijk dat je digitaal goed het overzicht houdt.

Met de Cyberscan van Perfect Day worden de risico’s voor jouw bedrijf op een rij gezet. In één keer en binnen 1,5 uur. En Mevas draagt ook nog eens bij aan de kosten, ongeacht of u een cyberverzekering afsluit.

Cyberexpert komt bij jouw bedrijf langs

De cyberexpert van Perfect Day zet op een rij wat de risico’s zijn op een hack of datalek bij jouw bedrijf. Dat gebeurt in één keer, tijdens een gesprek van 1,5 uur.

Check op 4 belangrijke thema’s

  • Techniek
  • Menselijk handelen
  • Databescherming en privacy wetgeving
  • Noodproces

Duidelijk rapport speciaal voor jouw bedrijf

Na de scan krijg je een handig rapport met alle resultaten, actiepunten en oplossingen. Bekijk het voorbeeld rapport hier.

Vraag een offerte en cyberscan aan

Wij regelen alle verzekeringszaken voor leden van Koninklijke Metaalunie. Bent u lid? Dan kunt u gebruik maken van onze cyberverzekering. Wilt u lid worden? Kijk dan op: https://metaalunie.nl/Metaalunie/Lidmaatschap
Adres
Verzekerd bedrag*
Cyberscan
Wij betalen mee aan uw cyberscan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte