De auto is klaar en nu? de afhandeling

Zojuist bent u gebeld door ASN (Autoschade Service) dat uw autoschade hersteld is en uw auto voor u gereed staat. Als u bij ASN arriveert kunt u uw gewassen en schoongemaakte auto al zien staan. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie. De sleutels van de vervangende auto, welke door u is voorzien van een volle tank brandstof,  kunt u overhandigen aan de receptionist. Indien u vergeten bent het voertuig af te tanken dan wordt u verzocht dit alsnog te doen.

Vervolgens krijgt u uitleg over wat er aan uw auto is gerepareerd en u krijgt gelegenheid om eventuele vragen te stellen. Als u verder geen vragen heeft, ontvangt u uw autosleutels en een nieuw schadeaangifteformulier.

De samenwerking tussen MEVAS en ASN heeft voor u als voordeel dat alles direct onderling geregeld wordt en u, als berijder, geen omkijken heeft naar de administratieve- en financiële afhandeling.

Uw auto ziet er weer hetzelfde uit als voor de schade. Uw auto is door de medewerkers van ASN professioneel en vakkundig hersteld.

In plaats van vervangend vervoer kunt u ook gebruik kunnen maken van de haal- en brengservice.

Bij deze service, aangeboden door ASN, wordt uw auto zonder extra kosten gehaald en gebracht. U kunt eventueel ook gebruik maken van een leenfiets.

 

Mocht de schade zijn veroorzaakt door de tegenpartij, dan krijgt u van MEVAS schriftelijk bericht zodra de afhandeling heeft plaatsgevonden met de tegenpartij.