De collectieve zorgverzekering van Mevas in 2024 wéér verbeterd!

19/09/2023

Sinds 2004 behartigen wij de belangen van ruim 30.000 medewerkers in de metaalsector. Ook voor 2024 hebben wij voor medewerkers in de Metaal & Techniek weer een verbeterde collectieve zorgverzekering kunnen verzorgen.

Zo mogen vanaf 1 januari 2024 ook meeverzekerde partners en kinderen gebruik maken van de extra vergoedingen. En is er, naast de voordelen vanuit het collectief, ook geïnvesteerd in

  • extra hoge kortingen tot wel 17,5% op de aanvullende verzekeringen.
  • extra vergoedingen, zoals fysiotherapie en online psychische zelfhulpmodules bij de aanvullende verzekeringen (ster 1 t/m 4).

“We zijn verheugd om te vermelden dat wij het Koninklijke Metaalunie-zorgcollectiviteit weer hebben weten te verbeteren”, zegt Marco Barrink, commercieel directeur van Mevas. “Een goede toevoeging waardoor de meerwaarde van een zorgcollectiviteit wordt getoond. Door de groei van onze collectiviteit behouden wij onze uitstekende onderhandelingspositie richting de verzekeraars. We kunnen ons hierdoor blijven inzetten om voor onze branche betere verzekeringsproducten aan te bieden. Wij gaan absoluut voor kwaliteit.”

Al 28 jaar adviseren wij de leden van Koninklijke Metaalunie over het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. We zijn voor én van de leden. Het vergoedingenaanbod binnen onze collectieve zorgverzekering is al erg uitgebreid. Toch streven we ieder jaar weer naar een sterkere onderhandelingspositie naar de verzekeraars toe om zo ons aanbod steeds te verbeteren.

De komende periode zullen wij u informeren over de nieuwe premies voor 2024 en alle voordelen die onze collectiviteit biedt.

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte