“Een intensief jaar” door Marco Barrink

Beste ondernemer,

We kijken terug op een intensief jaar 2019. Een jaar waarin de economie leek te normaliseren na een periode van oververhitting. Een periode waarin er geld verdiend kon worden, maar waarin we ook op onze tenen moesten lopen en waar het vele extra werk vaak met dezelfde handen gedaan moest
worden. Klagen deed u echter nooit. De Metaal- en technieksector staat bekend om haar aan- en doorpakkers.

Met spanning kijken we welke besluiten de politiek neemt: zowel op het gebied van stikstof, duurzaamheid, duurzame inzetbaarheid als op het gebied van verzekeringen. Zowel u als wij zijn flexibel, gewend om mee te bewegen met beslissingen die genomen worden en doelen die te behalen zijn.

Hulp is er ook. Misschien heeft u het al gemerkt, MEVAS doet meer dan alleen verzekeren. We zetten volop in op preventie en hebben zowel een Preventiefonds als een Preventiewinkel, die u ondersteunen bij het aanschaffen van producten en diensten. Veel van die zaken schaft u sowieso al aan en kunt u bij ons met korting of met een ‘cash-back’ krijgen. Zo bespaart u zowel op uw verzekeringen als op uw verplichtingen. We raden u echter aan om niet alleen naar prijzen en kortingen te kijken. Laat MEVAS u vooral adviseren of de dekkingen van uw risico’s kloppen. Wie kan dit beter dan de specialist in de branche voor Metaal & Techniek?

Vergeet u ook niet om goed naar uw zorgverzekeringen te kijken dit jaar? Naast het scherpe algemene aanbod hebben we dit jaar ook een speciaal jongeren- en een ondernemersproduct. We proberen ons iedere keer weer aan te passen aan de behoeften in de branche.

Laten we afspreken dat we er een prettig en succesvol 2020 van maken met elkaar.

Wij wensen u veel plezier met onze nieuwe jaarkalender en hopen dat u deze weer op uw bureau zet.

MEVAS wenst u zakelijk en privé een voorspoedig 2020.

Met vriendelijke groet, namens de collega’s van MEVAS,

Marco Barrink