Een unieke kans voor verzekerden via de Goudse

29/04/2024

Stel je eens voor… jouw mkb-bedrijf op nationale radio! 📻🔊

Dat kan zomaar gebeuren. Want de Goudse geeft radiozendtijd weg aan klanten. Dit jaar bestaan de Goudse precies een eeuw. En als ondernemersverzekeraar vieren ze dat ook graag samen met ondernemers. De traktatie? Gratis radiozendtijd voor mkb-bedrijven.

Unieke kans voor mkb’ers
Alle zakelijke klanten van De Goudse met maximaal 50 werknemers in vaste dienst kunnen meedoen. Deelnemen kan door het invullen van een formulier op de speciale actiepagina. Aanmelden kan tot 15 mei, daarna kiest onze jury uit alle inzendingen 16 winnaars.

Professionele radiocommercial
De winnende mkb’ers krijgen een eigen, professionele radiocommercial. Gemaakt door het reclamebureau van De Goudse. De commercial is twee weken lang te horen op vijf bekende radiostations: Radio 2, Radio Veronica, Sky Radio, Radio 10 en 100% NL.

Wil je kans maken op je eigen radiocommercial, die net zo uniek is als jouw bedrijf? Ga dan naar onderstaande website en vul de vragen in. Uit alle inzendingen selecteert de Goudse 16 winnende mkb-bedrijven die meerdere weken op nationale radio te horen zijn. Deelnemen kan tot 15 mei 2024.

Veel succes met je deelname, lang leve jouw mkb-bedrijf!

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte