MEVAS wenst u een voorspoedig 2019

Beste ondernemer binnen de Metaal,

Bij het schrijven van dit bericht, realiseer ik me dat het jaar 2018 er bijna op zit. Met een positieve blik kijk ik samen met mijn collega’s naar het nieuwe jaar.

We leven in een snel veranderende wereld met nieuwe technologieën en vernieuwde wetgeving. Een tijd van economische groei maar tegelijkertijd een tekort op de arbeidsmarkt. Een tijd met nieuwe kansen en perspectieven.

In 2019 nemen wij u mee in de wereld van Hans. Hans is net als u werkzaam in de metaalsector. Als medewerker wel te verstaan. Hans heeft er voor gekozen om vanaf het nieuwe jaar als zelfstandige zonder personeel verder te gaan. In eerste instantie zal Hans onderhoud en reparatiewerkzaamheden uitvoeren op locatie maar mocht er een mogelijkheid langskomen een bedrijfspand te huren, staat hij er voor open. Dit betekent dat hij te maken krijgt met een hoop veranderingen op het gebied van financiën, regelgeving, verzekeringen, marketing en acquisitie.

Hans-kerst

Volgt u de ontwikkelingen van Hans op www.mevas.nl/hans. Met regelmaat delen wij met u de ontwikkelingen van Hans. Zijn ontwikkeling van ZZP-er naar een groeiende MKB-er. We volgen Hans bij het aannemen van personeel, de aankopen die Hans doet en de begeleiding die Hans ontvangt van MEVAS.

MEVAS wenst u zakelijk en privé een voorspoedig 2019.

Met warme groet, mede namens onze medewerkers,

Hans Veenswijk