De laatste eindejaarsbrief van directeur Hans Veenswijk

30/11/2021

Beste ondernemer,

Nog maar een paar dagen en dan luiden we massaal 2022 in met een glas bubbels en een vette oliebol. Aan de ene kant vergeten we door de gezellige lampjes in de straten en de vrolijke muziek op de radio bijna wat voor hectische tijd er achter ons ligt. Aan de andere kant geeft het einde van het jaar gelegenheid om terug te kijken op wat er allemaal in het afgelopen jaar is gebeurd. En wat ís er dit jaar weer veel veranderd in de wereld!

Wat er gelukkig niet verandert is deze mooie traditie: onze bureaukalenders. Begin november krijgen wij al de eerste mails en telefoontjes. Wanneer komen de kalenders weer? Dit regelen we natuurlijk graag voor u. Het is voor ons ontzettend leuk om u te bezoeken en dan de kalender op uw kantoor te zien staan. Dit jaar ontvangt u niet alleen onze bureaukalender, maar ook een mooie én informatieve poster om in uw bedrijf op te hangen. Wat wij nóg belangrijker vinden is dat uw bedrijf, dankzij uw harde werken, nog steeds goed draait. Dat is echt een groot compliment waard in deze tijd.

Bij Mevas werd er weer veel thuisgewerkt. Dankzij een nieuw softwarepakket konden wij contact met u onderhouden zoals u van ons gewend bent. U heeft waarschijnlijk nauwelijks gemerkt dat we allemaal vanaf onze slaapkamer, zolder of zelfs boot werkten. Vooral voor onze accountmanagers was het een flinke aanpassing. Van vijf dagen per week op de weg, naar vijf dagen per week onderhoudsgesprekken voeren per telefoon of via Teams. Ze misten de bedrijfsbezoeken enorm. Zodra het verantwoord was, mochten ze gelukkig weer op pad.

Dit jaar hebben we qua verzekeringen extra aandacht gegeven aan de loondoorbetalingsverzekeringen. KMUV, ook dochter van Metaalunie, heeft weer zijn uiterste best gedaan om een mooie aanbieding aan u te presenteren.

De onzekere economische situatie gaf ons ook aanleiding om de kredietverzekering onder uw aandacht te brengen. De coronacrisis brengt immers veel extra risico’s met zich mee op het gebied van insolventie en betalingsproblemen.

Met stip op nummer één komen toch de verzekeringen tegen cybercrime. Zeker nu iedereen zoveel mogelijk thuiswerkt is het belangrijk om ons en onze bedrijven te beschermen tegen cyberaanvallen. Vooral de gratis analyse van sterke en zwakke IT-punten binnen uw bedrijf, het onderhoudscontract en de professionele hulp bij een cyberaanval zijn van groot belang. Tip: vraag uw accountmanager er eens naar of kijk op onze website!

Tot slot wijs ik u graag nog op onze collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis; we hebben een mooie premie en dat komt vooral door de 17,5% korting die we kunnen geven op de aanvullende dekkingen.

Kortom: u ontvangt hierbij een nieuwe bureaukalender van ons. 365 nieuwe dagen. 365 dagen om weer mooie producten te maken, kansen te pakken en te groeien als bedrijf. 1 januari is dag 1 van 365. Gaat u met een gerust hart het nieuwe jaar in? Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren.

Namens alle collega’s van Mevas wens ik u een fijne kerst, een mooie jaarwisseling en alvast 365 prachtige dagen toe.

Hans Veenswijk
Algemeen directeur Mevas

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte