KLEINE KLUSSEN SERVICE

Speciaal voor onze klanten heeft MEVAS met ASN Autoschade Service afspraken gemaakt voor de kleinere schades. Hierdoor betaald u minder. Schades aan bijvoorbeeld uw auto die u wel graag wilt laten repareren, maar niet via de verzekering wilt laten lopen omdat dat van invloed kan zijn op uw no claim? Voor deze schades bieden wij in samenwerking met ASN Autoschade Service de Kleine Klussen Service aan.

Onder de Kleine Klussen Service vallen: herstel van sterretjes in de autoruiten, velgreparaties, kras/deuk of beschadiging en deuken zonder lakbeschadiging.

Voor deze autoschades kunt u terecht bij alle vestigingen van ASN. Voor de inventarisatie van de schade hoeft u geen afspraak te maken. Als u bij de vestiging bent zal met u besproken worden wanneer herstel zal kunnen plaatsvinden.

Een aantal van de ASN-vestigingen hebben een dag in de maand een speciale ‘deukjesdag’. Op deze dagen kunt u zonder afspraak langskomen voor direct herstel van een deukje in uw auto of bedrijfswagen als deze niet groter is dan een twee euromunt en er geen beschadiging is aan de lak.