Met trots lanceren wij onze nieuwe website

15/02/2022

Wij lanceren met veel trots onze nieuwe website! De website is ontworpen door reclamebureau Abovo Media en we nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen. Al onze content is opnieuw onder de loep genomen, gerangschikt en gecategoriseerd. Hierdoor is de website nog overzichtelijker geworden en vindt u sneller de informatie die u zoekt. Daarnaast zijn wij allemaal op de foto gegaan, waardoor u nu ook een gezicht bij onze stemmen en e-mails krijgt!

Responsive website
Alle functionaliteiten van de website zijn toegankelijk gemaakt voor smartphones, tablets, laptops en desktops. De nieuwe website is dus geheel responsive en presteert op alle devices optimaal.

De juiste content
De nieuwe website heeft een complete herindeling van de content gehad. Alle bestaande content is herschreven en opnieuw gerangschikt in twee categorieën particulier en zakelijk. De site is daardoor nog overzichtelijker geworden, waardoor gebruikers minder clicks nodig hebben om bij de juiste informatie uit te komen.

Inspelen op de markt
Met de nieuwe website sluit Mevas naadloos aan op de ontwikkelingen in de markt. Zo speelt Mevas met het responsive design in op de toenemende behoefte van consumenten om zaken mobiel te regelen. Daarnaast anticipeert Mevas op de zelfredzaamheid van klanten. In de huidige tijd willen klanten op een door hunzelf gewenst moment zelfstandig hun zaken online kunnen regelen. Dankzij de nieuwe herindeling van de content maakt Mevas dat mogelijk.

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte