Nieuwe directie

01/01/2022

Vanaf 1 januari 2022 vormen Jerry de Groot en Marco Barrink de nieuwe directie van Mevas. Na een periode waarin Hans Veenswijk zo’n 20 jaar algemeen directeur was, wordt nu gewerkt met een collegiale directie. Jerry de Groot gaat aan de slag als Directeur bedrijfsvoering en Marco Barrink als Directeur commercie.

Gaat er veel veranderen? Nee, de kwaliteit van dienstverlening blijft bestaan, we willen echter wel continu meebewegen met de eisen die in deze tijd aan een adviseur gesteld worden. We werken digitaal waar dat kan en hebben intensief klantcontact waar dat volgens ons moet. Inzicht, gemak en ontzorgen worden steeds belangrijker voor onze klanten.

Dit zijn allemaal leden van Koninklijke Metaalunie en Verum. Het gaat om bedrijven waar hard en efficiënt gewerkt wordt. Deze bedrijven hebben Nederland in de crisisperiode op de been gehouden. Verzekeringen zijn echter vaak niet hun eerste prioriteit. En dat hoeft ook niet, daar zijn wij voor. Als dochter van Metaalunie, zijn wij gespecialiseerd in verzekeringen en diensten voor de branche Metaal & Techniek.

Dus bent u lid van Metaalunie, dan kan Mevas u adviseren over het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. Als ledenvoordeel bestaat Mevas voor en door de leden. We bieden een breed scala aan verzekeringsoplossingen, zowel zakelijk als privé, zowel schade- als zorgverzekeringen. We zoeken en vinden voor u de belangrijkste verzekeringen om uw risico’s af te dekken, verrassen u graag met de prijs die u daarvoor gaat betalen en dragen bij aan preventieoplossingen. Wij zijn en blijven immers een ledenvoordeel.

Jerry de Groot: Jerry de Groot (21 december 1977) heeft diverse managementfuncties bekleed binnen de financiële dienstverlening. Hij is onder andere werkzaam geweest bij Brand New Day en verschillende landelijk werkende verzekeringsadviseurs. Jerry heeft brede inhoudelijke kennis binnen het verzekeringsdomein en digitalisering, gecombineerd met ruime ervaring in een leidinggevende functie.

Marco Barrink:
Marco Barrink (23 juli 1969) is zijn hele carrière in de verzekeringsbranche werkzaam geweest. Na diverse adviseurs- en managementfuncties bij een herverzekeraar en verzekeraar, is Marco binnen Mevas nu doorgegroeid van adjunct directeur naar de positie van Directeur commercie.
Met Marco Barrink en Jerry de Groot heeft Mevas een gedreven en energieke directie die het bedrijf de komende jaren door gaat ontwikkelen naar een toekomstgericht, meer digitaal vormgegeven bedrijf waar klanttevredenheid en het bieden van voordeel aan de leden van Metaalunie de belangrijkste drivers blijven.

Laatste nieuws
Bekijk alle berichten

bij ziekte

2 jaar loondoorbetaling

Verzuimverzekering

uitgelicht

Als uw medewerker ziek wordt, bent u niet alleen een arbeidskracht kwijt. U bent ook verantwoordelijk voor loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte