Nieuwe website

MEVAS het verzekeringskantoor van de Koninklijke Metaalunie heeft haar website compleet vernieuwd. Het design van de site is ontworpen door reclamebureau Abovo Media. Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk horen wij ook graag wat u ervan vindt.

 

Responsive website
Alle functionaliteiten van de website zijn toegankelijk gemaakt voor smartphones, tablets, laptops en desktops. De nieuwe website is dus geheel responsive en presteert op alle devices optimaal.

 

De juiste content
De nieuwe website heeft een complete herindeling van de content gehad. Alle bestaande content is herschreven en opnieuw gerangschikt in twee categorieën particulier en zakelijk. De site is daardoor nog overzichtelijker geworden, waardoor gebruikers minder clicks nodig hebben om bij de juiste informatie uit te komen.

 

Inspelen op de markt
Met de nieuwe website sluit MEVAS naadloos aan op de ontwikkelingen in de markt. Zo speelt MEVAS met het responsive design in op de toenemende behoefte van consumenten om zaken mobiel te regelen. Daarnaast anticipeert MEVAS op de zelfredzaamheid van klanten. In de huidige tijd willen klanten op een door hunzelf gewenst moment zelfstandig hun zaken online kunnen regelen. Dankzij de nieuwe herindeling van de content maakt MEVAS dat mogelijk.