Onze zorgverzekering is er voor jouw (mentale) gezondheid!

Nieuw!! Online psychologische zorg (Basis-GGZ)
Vanuit de basisverzekering kun je reeds gebruik maken van psychologische zorg. Deze zorg kent soms lange wachtlijsten en is vaak alleen overdag beschikbaar. Wist je dat je ook online psychologische zorg (Basis-GGZ) kunt raadplegen? Het contact met de eerstelijns psycholoog verloopt digitaal en kan veelal ook in de avonduren, dus buiten werktijd veilig in je eigen thuisomgeving. De kosten vallen onder de basisverzekering en het eigen risico is van toepassing, net als de reguliere basis-GGZ. Klik hier voor meer informatie en ervaringsverhalen over online GGZ-zorg op.
www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorg-regelen/zorg-veilig-thuis/ggz-online

Online trainingen mentale gezondheid
Veel mensen ervaren veel stress in deze Corona-tijd, bijvoorbeeld door angst om ziek te worden of omgaan met thuiswerken. Herken je dit en wil je zonder psycholoog online aan je mentale gezondheid werken? Met de gratis module Grip-op-Corona helpt Zilveren Kruis jou hier doorheen. Kijk op www.zilverenkruis.nl/zakelijk/corona/medewerkers.
Met een aanvullende verzekering of Basis Plus Module kun je vanaf 2021 met de vouchercode gratis gebruik maken van de andere online cursussen van stichting Mirro en Therapieland. Zo leer je onder andere omgaan met angst en paniek, rouw, gameverslaving, depressie, conflicten, balans werk en gezin en nog veel meer!