Terugdringen schadelast

Schades leveren veel overlast en extra werk op. Die voorkomt of beperkt u dus liever. Dit kan met preventie. MEVAS kan u hierbij helpen en heeft in samenwerking met verschillende specialisten de Preventiewinkel opgericht.

In de winkel heeft MEVAS risicodeskundigen geselecteerd die gespecialiseerd zijn in preventieadvies. Daarnaast zijn er preventie producten geselecteerd waar u als Metaalunie lid vaak mee te maken krijgt: brandblussers, inbraakalarmsystemen, bestelwagensloten en cursussen waarbij u en uw medewerkers leren veilig te werken met een heftruck of bovenloopkraan. U kunt ervan uitgaan dat de leverancier goed en betrouwbaar is. De leverancier kent de Metaal- & techniekbranche omdat hij regelmatig aan deze bedrijven levert.

‘Via de MEVAS preventiewinkel kunt u voldoen aan de preventie eisen van de verzekeraar. Metaalunieleden kunnen via de winkel producten bestellen die schades zoveel mogelijk voorkomen.’

Het verzekeren van een risico is uiteraard van belang, maar het verminderen van risico’s is minstens zo belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf.

Korting
De Mevas preventiewinkel helpt ondernemers in het MKB metaal om aan hun preventieverplichtingen te voldoen door korting te geven op preventie producten.

‘Relaties van MEVAS krijgen naast Metaalunie korting een extra korting.’

Daarnaast houdt MEVAS actiematig cashback-acties waardoor het nog aantrekkelijker wordt om uw preventie via MEVAS te regelen.

Kijk voor het huidige aanbod op de website van de MEVAS Preventiewinkel 

Achtergrond
Door goede preventie zouden schades bij verzekeraars beperkt moeten worden waardoor de risico’s beheersbaar blijven. Hierdoor zijn de verzekeraars eerder bereid om premies laag te houden en risico’s in de metaalsector te blijven accepteren. Dit is ook in het belang van u als ondernemer. Vooraf dient daarom geïnvesteerd te worden om in de toekomst te kunnen profiteren van scherpe collectieve tarieven, maatwerk-producten en goede verzekeringsdekkingen.

Ontwikkelingen
Deze ontwikkeling is niet een eenmalig initiatief van MEVAS. Wij zetten vol in op preventie omdat we zien dat het noodzakelijk is voor het duurzaam verzekeren van uw risico’s en u veel werk uit handen nemen.

Beleid, praktijk en ontwikkelingen in de branche dragen bij aan het bevorderen van gedrag en het voorkomen van schade.
Er gebeurt heel veel op dit gebied en we raden u aan om goed om de hoogte te blijven. Wij helpen u daarbij door de informatie kort en goed leesbaar aan u te presenteren in een nieuwsbrief.

Maandelijks kunnen wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van preventie.

U kunt zich op deze preventie nieuwsbrief abonneren door u aan te melden via de MEVAS Preventiewinkel. U bent er dan van verzekerd dat u niets mist!