Tijdens de Coronacrisis laten we elkaar niet in de steek

MEVAS is er voor de Metaal & Techniek. In goede en in slechte tijden. Bij ziekte en gezondheid. Daarom hopen we allereerst dat u en uw collega’s, vrienden en familie gezond zijn of (weer) worden.

Tijdens de Coronacrisis laten we elkaar niet in de steek, maar zoeken elkaar juist op en kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Want hoewel de bedrijven in uw branche, de “motor van de economie”, voor een groot deel gewoon doordraaien, weten we ook wat er gebeurt als deze crisis nog even voortduurt.

MEVAS wil u in dat geval bijstaan en u van tips voorzien: 

  • stel: u ontplooit nieuwe activiteiten die niet op uw verzekeringspolis vermeld staan, geef ze aan ons door en wij kijken wij of en hoe we dekking voor u kunnen regelen.
  • Betaling van uw verzekeringspremies: wij kunnen uitstel van betaling voor u aanvragen en dekkingen wijzigen (mogelijk premiebesparing) bij in ieder geval De Goudse, Nationale Nederlanden en Centraal Beheer.
  • Verzekeraars gaan coulant om met uitstel voor inspecties en taxaties.

Verzekeraars met wie wij samenwerken denken goed mee en hebben begrip hebben voor uw situatie.

Alle collega’s van MEVAS werken momenteel vanuit huis en zijn prima bereikbaar.  Onderhoudsgesprekken met klanten vinden via (beeld)telefoon plaats. We merken dat dit door ondernemers erg gewaardeerd wordt. “Het geeft een stuk veiligheid en zekerheid”, horen we terug.

We hopen u in goede gezondheid, weer te zien.

De collega’s van MEVAS