Vakantieperiode

Bent u al klaar voor de zomer? De vakantieperiode staat weer voor de deur. Gaat u erop uit met de caravan, de auto of heerlijk varen, denkt u dan wel aan uw verzekering. Dan kunt u onbezorgd genieten.

Caravanverzekering
De caravanverzekering biedt u zekerheid als er iets in of om uw caravan gebeurt. Een verkeersongeval, brand, diefstal of storm: de schade is verzekerd. Zelfs de kosten van een vervangend vakantieverblijf zijn tot een maximum van € 1.250,- meeverzekerd.

Pleziervaartuigverzekering
Met de pleziervaartuigenverzekering bent u verzekerd tegen de kosten van schade die u met uw vaartuig, sloep of trailer aan anderen toebrengt en de lichtings- en opruiminskosten van uw vaartuig.

Reisverzekering
Met onze doorlopende reisverzekering bent u het gehele jaar verzekerd in binnen- en buitenland. U heef standaard een uitgebreid basispakket. U bent verzekerd als er iets gebeurt met uw bagage, foto-, video-, audio- en computerapparatuur of reisdocumenten. Ook de extra kosten van vervangen vervoer horen hierbij. Net als de vergoeding voor buitengewone kosten die u tijdens de ries maakt bij ziekte, een ongeval of het overlijden van een familielid. Duik- en wintersportvakanties zijn ook standaard meeverzekerd. Is dit niet nodig voor u? Dan kunt u dit uit uw verzekering laten. U krijgt dan 10% korting op uw premie.

Wilt u deze verzekeringen uitbreiden met extra dekkingen? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk alle mogelijkheiden en maak uw premieberekening. Heeft u hulp nodig of vragen? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder.