Vernieuwd Preventiefonds!

Heeft u onze nieuwe website voor Preventiefonds al ontdekt pfservices.nl ? Op deze site vindt u een compleet overzicht van passende preventiemiddelen,
opleidingen en trainingen. Het doel is werknemers binnen de metaalsector fit en gezond aan het werk te houden, ook als ze langer moeten doorwerken.

Overzichtelijk beheer van de toegekende budgetten
Via Preventiefonds wordt het belang van gezond werken onder de aandacht gebracht voor werkgevers en werknemers en wordt deelname aan preventieve programma’s (financieel) gestimuleerd. Hiervoor heeft uw organisatie een budget ontvangen. Dit budget wordt op de nieuwe website overzichtelijk weergegeven en beheerd. U ziet in één overzicht het actuele budget.

Meer producten en meer partners
In de komende periode zal het producten en dienstenpakket van Preventiefonds verder worden uitgebreid. Hiermee bieden we u een completer pakket preventiemiddelen, opleidingen en diensten aan. Afgestemd op de actuele aandacht gebieden en behoeften van de leden van Metaalunie.

Nieuwe toeleveranciers
Ook worden nieuwe partners geïntroduceerd, stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied. Zo bouwen wij het pakket verder uit en wordt het bestelplatform nog
aantrekkelijker voor uw organisatie.

Neem dus snel een kijkje op de nieuwe site. Uiteraard horen wij graag uw feedback en mening: pfservices.nl