Waarom een gezinsongevallenverzekering?

Geen financiële zorgen na een ernstig ongeval

U denkt er natuurlijk liever niet aan, maar het kan toch zomaar gebeuren: een ongeval waardoor u of een gezinslid blijvend invalide raakt of overlijdt. Dat heeft niet alleen emotioneel een grote impact. Ook de financiële gevolgen kunnen groot zijn. Met een gezinsongevallenverzekering hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Hoge kosten
Een ernstig ongeval is natuurlijk verschrikkelijk. Dan heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan kosten. En dat terwijl die kosten behoorlijk kunnen oplopen. Denk aan geld voor extra zorg, revalidatie en woningaanpassingen.

Geen zorgen over geld
Met een gezinsongevallenverzekering kunt u de financiële nasleep beperken. U ontvangt dan een geldbedrag om de noodzakelijke zaken te regelen. U hoeft even niet over geld in te zitten. En dat is wel zo prettig in de vervelende, onrustige periode na een ongeval. U kunt kiezen uit verschillende verzekerde bedragen. Bijvoorbeeld € 2500,- bij overlijden en € 10.000,- bij blijvende invaliditeit. Of € 7500,- bij overlijden en € 30.000,- bij blijvende invaliditeit

Keuzemogelijkheden
Bij MEVAS kunt u een gezinsongevallenverzekering voor uzelf en uw partner of voor uw hele gezin afsluiten. Kiest u voor de verzekering voor het hele gezin, dan zijn uw kinderen tot hun 21e meeverzekerd. Dus u heeft geen schoolongevallenverzekering nodig. Ook tandheelkundige behandelingen die nodig zijn vanwege een ongeval van uw kinderen zijn meeverzekerd. En u krijgt een dagvergoeding als uw partner door een ongeval in het ziekenhuis ligt. Meer informatie over de gezinsongevallenverzekering.

Bron: Allianz