Waarom taxeren ?

U heeft natuurlijk een verzekering voor uw gebouwen en bedrijfsinventaris. Maar hoe is het gesteld met de verzekerde waarde die vastligt in uw polis? Weet u zeker dat uw eigendommen niet oververzekerd of onderverzekerd zijn? Kortom: is uw risicobeheer op orde?

Het is van belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekering en een deskundig opgesteld taxatierapport, verzekert u niet van de juiste dekking.

Waarom taxeren?
De risico’s die we zelf niet kunnen of willen dragen, verzekeren we. Alleen al het idee een verzekering te hebben afgesloten, stelt veel ondernemers, soms ten onrechte, gerust. Want wat is er verzekerd en tegen welke waarde?

Een geldig taxatierapport brengt duidelijkheid. De inventaris is veelal tegen de dagwaarde verzekerd. Zelfs wanneer de polis een nieuwwaardeclausule bevat, is het mogelijk dat na een calamiteit toch de dagwaarde van de inventaris wordt uitgekeerd.

In het taxatierapport zijn de herbouwwaarde van de gebouwen en de nieuwwaarde of vervangingswaarde van de inventaris vastgelegd.

Nu € 250,- korting voor een taxatie door Troostwijk
De eerste 100 aanmeldingen ontvangen als klant van MEVAS € 250,- korting op een taxatie door Troostwijk. De actie loopt van 1 mei tot 1 juli 2017 en geldt ook als u klant wordt van MEVAS.

Wilt u meer informatie over de verzekerde bedragen van uw risico’s?
En gebruik maken van de korting bij Troostwijk ? Bel MEVAS voor een persoonlijk gesprek 088 – 456 5400.