Over MEVAS

MEVAS is het verzekeringskantoor voor leden van Koninklijke Metaalunie. Is uw bedrijf lid van Metaalunie dan kunnen u en uw medewerkers bij MEVAS de verzekeringen onderbrengen. Al uw verzekeringen, zowel zakelijk als particulier, zowel schade- als zorgverzekeringen.

Voordeel
MEVAS sluit voor Metaalunieleden collectieve contracten met betrouwbare verzekeraars. Zo kunnen wij u verzekeringen tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. De voorwaarden zijn specifiek op de metaalsector afgestemd.

Kennis
MEVAS is alleen voor bedrijven in de metaalsector. Onze medewerkers hebben niet alleen kennis van alle verzekeringen, zij zijn ook op de hoogte van de specifieke eisen die de metaalbranche stelt.

Advies
Accountmanagers komen bij u aan tafel om uw bedrijfssituatie en huidige verzekeringsportefeuille met u door te nemen. Kansen, mogelijkheden en wensen worden besproken, risico’s en preventieve maatregelen worden bekeken. Hieruit volgt een verzekeringsadvies waar u samen een aanpak voor opstelt.

Vast aanspreekpunt
Na dit eerste contact neemt de relatiebeheerder het contact over en beheert uw portefeuille. Met schademeldingen, wijzigingen en vragen kunt u bij hem of haar terecht. U heeft altijd een vast aanspreekpunt met een volledig inzicht in uw verzekeringsportefeuille.

MEVAS heeft 30 medewerkers in dienst. Onze zeven accountmanagers hebben elk hun eigen regio. Een accountmanager werkt nauw samen met zijn/haar relatiebeheerder(s).

Ons zorgteam beheert alle contracten op het gebied van zorg, inkomen en arbeidsongeschiktheid. Zij zijn uw aanspreekpunt voor vragen rondom deze veelal ingewikkelde producten en wetgeving.

Diensten

  • Risicomanagement: Voor grotere bedrijven en/of bedrijven met complexe, kapitaalintensieve productieprocessen hebben wij integraal dienstverleningsconcept.
  • Gezondheidsmanagement en preventie: ons zorgteam kan u adviseren en begeleiden in vraagstukken rondom AOV, WIA, WGA, loondoorbetaling en verzuim.