Wij zijn Mevas

hét verzekeringskantoor voor bedrijven in de Metaal & Techniek.

Sinds onze oprichting op 1 januari 1995 adviseren wij leden van Metaalunie over het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s.

Op 1 januari 1995 zijn wij opgericht door Koninklijke Metaalunie en Verum, vandaar onze naam: Mevas (Metaalunie Verum Assurantiën). Eerst als 50% eigendom van Metaalunie – de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de metaal – en 50% eigendom van Verum B.V., een inkoopcombinatie van de metaal. Later zijn wij volledig in handen gekomen van Metaalunie. Sinds 1 januari 2006 mogen wij onszelf 100% dochter van Metaalunie noemen.

Vanaf onze oprichting in 1995 tot 2004 werden wij aangestuurd door Ton Planting. Op 1 januari 2003 heeft hij het stokje overgegeven aan Hans Veenswijk, die ons bedrijf tot 31 december 2021 in zijn rol als algemeen directeur verder heeft opgebouwd. Vanaf 1 april 2024 staat Jerry de Groot aan het roer.

Ons team bestaat inmiddels uit 35 werknemers; hiermee zijn wij een van de grotere verzekeringskantoren. Wij adviseren leden van Metaalunie over het voorkomen, beperken en verzekeren van risico’s. Wij bestaan voor én door deze leden. We bieden een breed pakket aan verzekeringsoplossingen. Particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen, inkomensverzekeringen en zorgverzekeringen: wat u ook zoekt, wij adviseren u graag.

Wij sluiten voor bedrijven in de Metaal & Techniek collectieve contracten af bij betrouwbare business partners. Door onze specialistische kennis zijn de voorwaarden van deze contracten specifiek afgestemd op de wensen van de metaalsector. Hierdoor en door continu te investeren in preventie kunnen wij u (risico)oplossingen bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Omdat wij uitsluitend diensten verlenen aan bedrijven in de metaalbranche, hebben wij niet alleen diepgaande kennis van uw risico’s en mogelijk oplossingen. Wij zijn ook altijd op de hoogte van de specifieke en actuele uitdagingen voor uw bedrijf in de metaalsector.

Wij zijn Mevas en wij bieden ijzersterk verzekeringswerk.

Mevas B.V. - 26012024_Regio_indeling
Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte