Autoverzekering

motorrijtuigen verzekeringen
complete autoverzekering
de voordelige

Autoverzekering

  • Aantrekkelijke premie
  • Bonuskorting en bonusbescherming
  • Uitstekende polisvoorwaarden

Een probleem met uw auto is nooit leuk. Gelukkig is er de voordelige, complete autoverzekering van Mevas.

Onze autoverzekering is voordelig en voor iedereen. Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets aan de hand is, wilt u kunnen vertrouwen op een uitstekende hulpdienst die u verder helpt.

Wilt u een tweede voertuig meeverzekeren? Bij veel verzekeraar waar wij zaken mee doen kunt u gebruik maken van de tweede gezinsauto regeling.
Woont u op hetzelfde adres kunt u meeliften op de korting van het voertuig met de meeste schadevrije jaren.

U bepaalt zelf hoe u uw voertuig wenst te verzekeren. U kunt kiezen uit WA Volledig Casco, WA Beperkt Casco of alleen de wettelijke aansprakelijkheid, oftewel WA dekking. Daarbij zijn nog extra verzekeringen af te sluiten als een rechtsbijstandverzekering, ongevallen inzittende en schadeverzekering inzittende.

Bereken snel en eenvoudig uw premie en zie hoeveel u kunt besparen.

Wanneer u kiest voor WA Volledig Casco (All-Risk) bent u verzekerd voor schade aan derden, zowel materiële als letselschade maar ook voor schade aan uw eigen voertuig.

 

 

Wanneer u kiest voor WA Beperkt Casco bent u verzekerd voor schade aan derden maar wanneer u onverhoopt een aanrijding krijgt met een dier, bijvoorbeeld een hert bent u hiertegen verzekerd net als bij diefstal van het voertuig en ruitschade. Deze optie is goedkoper zeker wanneer een voertuig ouder is dan 8 jaar in vergelijking met WA Volledig Casco.

WA oftewel wettelijke aansprakelijkheid. Het is wettelijk bepaald dat ieder voertuig WA verzekerd moet zijn. Met een WA verzekering bent u verzekerd voor schade aan derden. ( u bent niet verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig)

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
Als u een motorrijtuigverzekering heeft bouwt u schadevrije jaren op. Elk jaar dat u geen schade claimt bouwt u één schadevrij jaar op. Het aantal schadevrije jaren staat op de polis van uw huidige verzekeraar.
Dekking
Bent u de rechtmatige bestuurder*
DD dash MM dash JJJJ
Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Adres
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
In deze verzekering via Mevas
Autoverzekering
  • Aantrekkelijke premie
  • Bonuskorting en bonusbescherming
  • Uitstekende polisvoorwaarden
Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte