Ongevallenverzekering

woonverzekeringen
Voor iedereen
voordelig en

In deze verzekering via MEVAS

  • Wereldwijde dekking, 24 uur per dag
  • U kunt zelf uw verzekering samenstellen
  • Een aparte school-of sportongevallenverzekering is overbodig

Een ongeval kan zich altijd en overal voordoen. Jaarlijks overkomt het één op de vijf Nederlanders. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen om een ongemak dat snel verholpen kan worden, maar soms is het letsel blijvend of vallen er dodelijke slachtoffers. Naast het persoonlijke leed heeft u dan ook te maken met grote financiële gevolgen. Om op het moment dat u het nodig heeft voldoende geld te hebben, kunt u een ongevallenverzekering afsluiten.

De Mevas Ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit en overlijden als gevolg van een ongeval, waar en wanneer dat ongeval ook gebeurt. Dus ook op het werk of op reis. En zelfs als u met een vliegtuig reist. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u kiezen uit twee varianten.

 

Persoonlijke Ongevallen
Als u alleenstaand bent, is de Persoonlijke Ongevallenverzekering voor u geschikt. Bij blijvende invaliditeit door een ongeval krijgt u dan een uitkering waarmee u de noodzakelijke aanpassingen kunt doen of voorzieningen kunt treffen. Bij overlijden kunt u een vriend of familielid begunstigen. U kunt kiezen uit drie dekkingen die verschillen in de hoogte van de uitkering

Gezinsongevallen
Met de Gezinsongevallenverzekering zijn u, uw partner en uw kinderen verzekerd. Naast een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit, krijgt u ook een dagvergoeding bij ziekenhuisopname van de partner. Bovendien krijgt u een uitkering als uw kinderen een tandheelkundige behandeling moeten ondergaan. Uw kinderen zijn tot hun 21ste jaar meeverzekerd waardoor u geen aparte school- of sportongevallenverzekering hoeft te sluiten. U kunt kiezen uit drie combinaties die verschillen in de hoogte van de uitkering.
Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Bereken vrijblijvend uw premie.

 

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
In deze verzekering via Mevas
Ongevallenverzekering
  • Wereldwijde dekking, 24 uur per dag
  • U kunt zelf uw verzekering samenstellen
  • Een aparte school-of sportongevallenverzekering is overbodig
Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte