Woonverzekeringen

woonverzekeringen
Voor iedereen
voordelig en

Woonverzekering

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Glas bijna altijd automatisch meeverzekerd op de opstalverzekering.
  • 24-uurs noodhulp
  • Uitgebreide dekking

U wilt uw woongenot goed beschermen

Of u nu huurt of eigenaar bent. Uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren. Maar zeker ook om te verzekeren. Want schade door brand, extreem weer of een inbraak kan uw woongenot behoorlijk aantasten. Met onze woonverzekeringen beschermt u zich tegen de financiële risico’s die wonen met zich meebrengt.

Onze woonverzekeringen omvatten meerdere dekkingen die uw woongemak verhogen en naadloos op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan een aansprakelijkheidsverzekering een inboedelverzekering en een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd).

Sluit u een heel pakket af heeft u recht op 12% korting!

Aansprakelijkheidsverzekering?

Waarom een

De aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren vergoedt de schade waarvoor u of uw gezinsleden aansprakelijk zijn. Het gaat hier om materiële schade of lichamelijk letsel.

De aansprakelijkheidsverzekering geldt voor u en uw gezinsleden. Daartoe behoren alle inwonende, ook uw huisdieren en zelfs uw logés.
Mocht u aansprakelijkheid worden gesteld kan dit behoorlijk oplopen zeker met letselschade. Bij ons bent u verzekerd voor een bedrag van € 2.500.000.-

 

 

Inboedelverzekering

Waarom een

Wonen betekent ook inrichten met meubels en spullen die van uw woning uw eigen thuis maken. Al met al vertegenwoordigen uw interieur en uw spullen een behoorlijke waarde. Dat wordt vaak pas duidelijk bij brand, schade of een inbraak. Met onze Inboedelverzekering verzekert u alle huisraad in en om uw huis.

U kunt zelf kiezen welke optie het beste bij u past. Bijvoorbeeld, inboedel All-Risk of inboedel uitgebreid. Misschien heeft u schilderijen van waarde of juwelen die u extra wilt meeverzekeren dan kan dat ook met de kostbaarhedenverzekering. Laat u adviseren door onze bekwame medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Opstalverzekering

Waarom een

Wilt u uw opstal verzekeren tegen een gunstig tarief dan bent u bij ons aan het juiste adres. De dekkingen zijn uitgebreid te noemen, u kunt uw zonnepanelen op uw dak meeverzekeren. Maar ook zaken rondom uw opstal, ook wel woonhuis genoemd, zoals de schutting een zonnescherm, garage etc. Fundereringen zijn ook desgewenst mee te verzekeren. Ramen, koepels en glazen deuren zijn niet altijd standaard verzekerd via de Woonhuis- of Inboedelverzekering. Daarom kan het voor u als woning eigenaar verstandig zijn een glasverzekering af te sluiten. Glasschade is een kostbare zaak, vooral doordat steeds meer ramen uit dubbel of isolerend glas bestaan. Maar ook vervanging van of reparatie aan glazen schuifpuien of lichtkoepels is een dure aangelegenheid. Een schade loopt dan flink in de papieren. Ook hier geldt weer als u een pakket afsluit u geniet van de pakketkorting.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
In deze verzekering via Mevas
Woonverzekeringen
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Glas bijna altijd automatisch meeverzekerd op de opstalverzekering.
  • 24-uurs noodhulp
  • Uitgebreide dekking
Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte