Preventie

mevas
Goede preventie
oplossingen voor

Wij vinden het belangrijk om samen met u schades te voorkomen of te beperken, zodat u onbezorgd verder kunt gaan met ondernemen.

Mevas Preventiewinkel en het Preventiefonds zijn speciaal opgericht om Metaalunieleden hierbij te helpen.
Het verzekeren van een risico is uiteraard een optie, maar het verminderen van risico’s is toch altijd beter!

De Preventiewinkel en het Preventiefonds stellen passende preventiemiddelen en diensten beschikbaar van gerenommeerde bedrijven die specialist zijn in een specifiek deel van uw preventiebehoefte.

Preventiewinkel

Mevas

Preventiewinkel is opgericht voor leden van Koninklijke Metaalunie. Wij willen graag iets terugdoen voor de leden door bijvoorbeeld mee te betalen aan een taxatie of NEN keuring. Wij bieden ook tegen reduceerde prijzen o.a. brandblussers of inbraakbeveiliging aan. De preventiewinkel denkt aan zaken waar u als werkgever misschien niet gelijk aan denkt maar waar verzekeraars wel om vragen. Zoals;

  • SCOPE10
  • Taxatie
  • Brandblussers
  • Inbraakbeveiliging voor zowel bedrijf als voor voertuigtuigen

 

Preventiefonds

Mevas

Koninklijke Metaalunie, Mevas en Zilveren Kruis hebben gezamenlijk een Preventiefonds opgericht om medewerkers te helpen om de juiste preventieve middelen te gebruiken. Hierin ondersteunen we de werkgever.

Het Preventiefonds stelt passende preventiemiddelen, opleidingen en trainingen beschikbaar aan verzekerde werkgevers en werknemers in de metaalsector.

Doel is  dat werknemers gezond aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken.

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte