Inbraakbeveiliging

inbraakpreventie
aan pand en inventaris
voorkom schade

Als Metaal & Techniek ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak. Met inbraakpreventie voorkomt u schade aan uw pand en inventaris. Daarnaast bespaart u een hoop tijd wat betreft afhandeling en herstel.

Het is van belang dat uw onderneming voldoet aan de gestelde eisen van de verzekeraar. Wij willen er altijd voor zorgen dat de leden van Koninklijke Metaalunie optimaal verzekerd zijn. Om dit voor u gemakkelijker te maken, hebben wij onze krachten gebundeld met preventie partner Eurohill.

Eurohill is een landelijk opererende onderneming, gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven. Om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, kunt u bij Eurohill terecht voor: anti inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties, camerasystemen, toegangscontrolesystemen en terreinbeveiliging. Samen met Eurohill zorgen wij ervoor dat de Metaalunieleden optimaal beveiligd zijn.

  • De installatie wordt geplaatst door een BORG-gecertificeerde monteur
  • U kunt kiezen voor het kopen of leasen van de installatie
  • U zorgt voor een veilige omgeving voor uw medewerkers en uzelf
  • 24/7 support vanuit Eurohill

goed beveiligd is tegen inbraak

uw bedrijf

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte