Veiligheidsschild SKG***

inbraakpreventie
aan pand en inventaris
voorkom schade

Als MKB Metaal ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak. Met goede inbraakpreventie voorkomt de kans op diefstal inventaris en goederen.

Het is van belang dat uw onderneming voldoet aan de gestelde eisen van de verzekeraar. Wij willen er altijd voor zorgen dat de leden van Koninklijke Metaalunie optimaal verzekerd zijn. Om dit voor u gemakkelijker te maken, bied de Mevas Preventiewinkel goed hang- en sluitwerk aan van Groenhart.

Groenhart is een landelijk leverende onderneming, gespecialiseerd in goede ijzerwaren en goed hang- en sluitwerk voor op de zakelijke markt. Om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, kunt u bij Groenhart terecht voor het juiste hang- en sluitwerk.

Een goede inbraakbeveiliging bestaat onder anderen uit goede veiligheidsschilden. Groenhart heeft hiervoor de Oxloc veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging. Het schild is rechthoekig en van geanodiseerd aluminium. Het buitenschild is van 15 mm dik stafmateriaal met kerntrekbeveiliging. Het binnenschild is van 8 mm dik stafmateriaal. Afmeting schilden 251×50 mm en worden standaard geleverde met  patentbouten voor 40mm

Beveilig uw pand

Bekijk het aanbod en ontvang 40% korting bij het gebruik van kortingscode “Mevas”.

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte