Bestelwagen slot

anti inbraak oplossingen
voor uw materialen
Diefstalbeveiliging

Als MKB Metaal ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw gereedschap goed beveiligd is tegen diefstal. Wij willen er altijd voor zorgen dat de leden van Koninklijke Metaalunie optimaal verzekerd zijn. Om dit voor u gemakkelijker te maken en risico’s te beperken, bied de Mevas Preventiewinkel sloten aan van Groenhart.

Groenhart is een landelijk leverende onderneming, gespecialiseerd in goede sloten voor op de zakelijke markt. Om het diefstal risico van uw gereedschap te beperken kunt u bij Groenhart terecht voor het juiste sloten.

Een goede diefstalbeveiliging voor uw gereedschap en materialen bestaat onder anderen uit een goed slot voor uw bedrijfsbus. Groenhart heeft hiervoor de Deadlock en Van Lockvan gateLock. Met dit slot laat je dieven schrikken en lopen ze jouw bestelwagen sneller voorbij. Mochten ze toch een poging tot inbraak doen, dan maken ze weinig kans.

Bestelwagenslot Gatelock

10 % korting kortingscode ‘Mevas’

Bestelwagenslot Van Lock

16 % korting kortingscode ‘Mevas’

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte