Ladderslot

anti inbraak oplossingen
Ladderslot
Ladder goed beveiligen

Voordelen

  • Uw lader(s) beveiligt tegen diefstal
  • Vervaardigd uit robuuste composietmaterialen
  • Klemmen zijn inclusief geïntrigeerd slot
  • 5 x sneller dan standaard ladderklemmen
  • Bruikbaar tot maximaal 4 ladderdelen
  • Uitstekende roestbestendigheid

Als MKB Metaal ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw gereedschap goed beveiligd is tegen diefstal. Mevas wil er altijd voor zorgen dat de leden van Koninklijke Metaalunie optimaal verzekerd zijn. Om dit voor u gemakkelijker te maken en risico’s te beperken, bied de Mevas Preventiewinkel sloten aan van Groenhart.

Groenhart is een landelijk leverende onderneming, gespecialiseerd in goede sloten voor op de zakelijke markt. Om het diefstal risico van uw gereedschap te beperken kunt u bij Groenhart terecht voor het juiste sloten.

Een goede diefstalbeveiliging bestaat onder anderen uit een goede ladderslot. Groenhart heeft hiervoor de SafeClamp van Rhino. SafeClamp van Rhino biedt een sterk, snel en professional systeem voor het vastklemmen van de ladders. De ladderklem bestaat uit composietmateriaal en de roestvrijstalen haak bieden grote kracht en uitstekende roestbestendigheid. Met de innovatieve klemmethode kan de ladder in één beweging en vijf maal sneller dan het traditionele schroevensysteem worden bevestigd.

Ladderslot

Bekijk het aanbod en ontvang 12 % korting

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte