Verzuimnavigator

preventie
Goede preventie
oplossingen voor

Verzuimnavigtor

Een centrale plek voor al uw vragen met betrekking tot ziekteverzuim en preventie

 

De Verzuimnavigator is uw centrale bron voor alles wat met ziekteverzuim en preventie in de MKB-maakindustrie te maken heeft. De Verzuimnavigator is een samenwerking tussen Koninklijke Metaalunie, Mevas, NV schade, KMUV en Zilveren Kruis. Dit belangrijke hulpmiddel is ontworpen om werkgevers te ondersteunen met uitgebreide informatie en stappenplannen voor het voorkomen en begeleiden van medewerkers tijdens ziekte, ook is informatie te vinden voor het creëren van een gezonde werkplek. Hier volgt een korte uitleg van wat de Verzuimnavigator voor uw bedrijf kan betekenen:

  • Uitgebreide bron van informatie: De Verzuimnavigator biedt de meest uitgebreide verzameling kennis over ziekteverzuim en preventie specifiek voor de MKB-maakindustrie. Dit omvat stappenplannen voor de omgang met zieke medewerkers en maatregelen om ziekteverzuim te voorkomen;
  • Toegang tot preventiemiddelen: Via het Preventiefonds krijgen leden van Koninklijke Metaalunie toegang tot passende preventiemiddelen en diensten. Dit initiatief is gericht op het bevorderen van de gezondheid en veiligheid op de werkplek;
  • Voordelen en kortingen: Als u via de Verzuimnavigator diensten inkoopt ter ondersteuning van uw gezondheids- en veiligheidsbeleid, kunt u aanspraak maken op extra vergoedingen van brancheverzekeraars. Kortingen kunnen oplopen tot wel 60% op belangrijke diensten;
  • Inzicht in relevante thema’s: De Verzuimnavigator biedt ook toegang tot informatie over diverse thema’s die van belang zijn voor het handhaven van een gezonde en veilige werkplek.

De Verzuimnavigator is een belangrijke tool voor elke werkgever in de MKB-maakindustrie die streeft naar een gezonde bedrijfsvoering en wil zorgen voor het welzijn van zijn medewerkers. Door hier gebruik van te maken, zorgt u ervoor dat u altijd weet wat te doen bij ziekteverzuim en hoe u preventief kunt handelen om de gezondheid van uw werknemers te beschermen.

Voor meer informatie over de Verzuimnavigator en hoe deze uw bedrijf kan ondersteunen, nodigen wij u graag uit de speciale website te bezoeken via onderstaande link.

Goede preventie

Oplossingen voor

Verminderen van risico’s is altijd beter!

het belang van goede preventie

Mevas biedt via het Preventiefonds verschillende hulpmiddelen en trainingen om u en uw medewerker(s) te helpen gezond en veilig te werken.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte