Beveiligen van uw bedrijven

Als Metaal & Techniek ondernemer wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak. Met inbraakpreventie voorkomt u schade aan uw pand en inventaris. Daarnaast bespaart u een hoop tijd wat betreft afhandeling en herstel.

Het is van belang dat uw onderneming voldoet aan de gestelde eisen van de verzekeraar. MEVAS wil er altijd voor zorgen dat de leden van Koninklijke Metaalunie optimaal verzekerd zijn. Om dit voor u gemakkelijker te maken, heeft MEVAS haar krachten gebundeld met preventie partner Eurohill.

Eurohill is een landelijk opererende onderneming, gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven. Om de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, kunt u bij Eurohill terecht voor: anti inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties, camerasystemen, toegangscontrolesystemen en terreinbeveiliging. Samen met Eurohill zorgt MEVAS ervoor dat de Metaalunieleden optimaal beveiligd zijn.

Wat zijn de voordelen?

  • De installatie wordt geplaatst door een BORG-gecertificeerde monteur
  • U profiteert van het MEVAS collectiviteitsvoordeel
  • U kunt kiezen voor het kopen of leasen van de installatie
  • 24/7 support vanuit Eurohill
  • U zorgt voor een veilige omgeving voor uw medewerkers en uzelf
Meer weten over deze dienst?

Wat zijn de kosten?
De kosten van de installatie zijn moeilijk in te schatten. Eurohill zal op basis van uw bedrijf, uw wensen en de eisen vanuit de verzekeraar een passende offerte maken.

Eurohill kan de offerte zowel op basis van lease, huur en koop opmaken. Het leasebedrag is inclusief installatie-, service- en onderhoudskosten.