De Mi8 en Mi9 peilzenders

Is uw voertuig ook van cruciaal belang voor de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming? Mocht uw auto onverhoopt wel gestolen zijn dan is het zo snel mogelijk terug vinden wel zo prettig.

Moving Intelligence helpt u grip te houden op alles wat beweegt: auto, heftruck, trailer, vrachtwagen, container of boot. Om dit mogelijk te maken heeft Moving Intelligence verschillende producten waaronder de Mi8 of Mi9 peilzender.

De Mi8 en Mi9 zijn peilzenders die bedoelt zijn om uw voertuig terug te vinden na diefstal. De peilzenders zijn terugvindsystemen met Europese dekking die zijn voorzien van een eigen voeding. Hierdoor zijn vrijwel alle objecten zoals trailers, containers en voertuigen te volgen. Door het compacte formaat van een luciferdoosje zijn deze peilzenders veilig en uit het zicht te monteren.

Wat zijn de voordelen?

  • Uw voertuig makkelijk terug te vinden na diefstal
  • Stand-alone te plaatsen door eigen accu
  • Levensduur van 6 of 8 jaar
  • Doormelding aan de PAC (Particuliere Alarm Centrale)
  • Uw kunt uw voortuig in heel Europa volgen via de app (optioneel)
Meer weten over deze dienst?

Wat zijn de kosten?
Als u via de onderstaande link de peilzender bestelt, profiteert u van een door MEVAS afgesproken collectiviteitskorting. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief installatie op locatie in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Prijs Mi8 Peilzender met 6 jaar eigen voeding:
Van € 299,- voor € 269,- (uw voordeel € 30,-)
Abonnementstarief € 9,62 per maand.

Prijs Mi9 Gecertificeerd VbV/SCM – TV01 Peilzendersysteem met 8 jaar eigen voeding:
Van € 499,- voor € 359,- (uw voordeel € 140,-)
Abonnementstarief € 9,62 per maand.