Is uw voertuig ook van cruciaal belang voor de bedrijfscontinuïteit van uw onderneming? Dan wilt u vast dat uw voertuig zodanig is beveiligd dat hij bijna niet te stelen is. Mocht uw auto onverhoopt toch gestolen worden dan is het zo snel mogelijk terugvinden wel zo prettig.

Moving Intelligence helpt u grip te houden op alles wat beweegt: auto, heftruck, trailer, vrachtwagen, container of boot. Om dit mogelijk te maken heeft Moving Intelligence verschillende producten waaronder de Mi50 in combinatie met de MiBlock, een VbV/SCM gecertificeerd voertuigvolgsysteem.

De Mi50 is een compleet systeem voor uw voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer. De Mi50 kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen en op te sporen. Bij de Mi50 kunnen ook extra diensten worden toegevoegd zoals het live volgen via de MiApp en rittenadministratie. In combinatie met de MiBlock is dit de ideale beveiliging voor uw voertuig om diefstal of ongewenst gebruik te voorkomen.

Het voertuigvolgsysteem (voorzien van jammingdetectie) schakelt, wanneer er jamming wordt waargenomen, automatisch in blokkeerstand. Het systeem voorkomt dat het voertuig na jamming (opnieuw) gestart kan worden.

  • Gecertificeerd VbV/SCM systeem
  • Uw voertuig extra beveiligd tegen diefstal
  • Wereldwijde dekking
  • Doormelding aan de PAC (Particuliere Alarm Centrale)
  • Uw voertuig live te volgen via de MiApp (optioneel)
  • Bewegingsnotificaties in te stellen (optioneel)
  • Ook als rittenadministratie te gebruiken (optioneel)
Meer weten over deze dienst?

Wat zijn de kosten?
Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en inclusief installatie op locatie in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Prijs Mi50/MiBlock (Gecertificeerd VbV/SCM Voertuigvolgsysteem):
Van € 997,- voor € 729,- (uw voordeel € 268,-) abonnementstarief € 21,72 per maand.