MEVAS Autoverzekering

Een probleem met uw auto is nooit leuk. Gelukkig is er de voordelige, complete autoverzekering van MEVAS.

De MEVAS autoverzekering is voordelig en voor iedereen. Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets aan de hand is, wilt u kunnen vertrouwen op een uitstekende hulpdienst die u verder helpt. Bereken snel en eenvoudig uw premie en zie hoeveel u kunt besparen.

  • Aantrekkelijke premie
  • Uitstekende polisvoorwaarden
  • Bonuskorting en bonusbescherming
  • Gratis hulpverlening bij schade
  • Gespreide premiebetaling mogelijk
Autoverzekering

Met de MEVAS Autoverzekering heeft u een bijzonder uitgebreide dekking. U kunt uzelf, uw passagiers en uw auto nog beter beschermen met aanvullende verzekeringen

Ongevallen inzittenden
Heb je passagiers en vind je het belangrijk dat zij een uitkering krijgen bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval met jouw auto? Dan is er de Ongevallenverzekering Inzittenden.

Schade inzittenden
De Schadeverzekering Inzittenden vergoedt de schade van iedereen die in je auto zit. Lichamelijke en geestelijke schade van jou en je meerijders, maar ook de spullen in je auto zijn verzekerd.

3 jaar aankoopwaarde
Deze regeling zorgt er voor dat je voor een periode van 3 jaar het aankoopbedrag van je auto terugkrijgt als je auto total loss is bij schade of diefstal.