Waarborg de continuïteit van uw bedrijf

Een goede brandverzekering is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. In dat geval zijn uw bedrijfspand(en), voorraden, machines en apparatuur optimaal verzekerd met de uitgebreide brandverzekering.

De verzekering zorgt ervoor dat u uw pand na een schade weer kunt herstellen en de beschadigde/gestolen inventaris en goederen kunt vervangen. Daarnaast dekt u ook het risico tegen storm- en waterschade, alsmede blikseminslag en inductie.

De voorwaarden en uitgebreide dekkingen van onze brandverzekering zijn specifiek afgestemd op bedrijven in de metaalbranche. Omdat wij de verzekeringen collectief voor u inkopen kunnen wij u als lid van de Koninklijke Metaalunie deze voor een zeer scherp tarief aanbieden.

taxatie taxatie taxatie

Binnen 2 minuten geregeld, geheel vrijblijvend.

Wanneer u eigenaar van het gebouw bent wilt u uw gebouw verzekeren tegen schade.

Als eigenaar en verhuurder van een gebouw met schade, wordt u dubbel getroffen. U krijgt immers ook nog te maken met derving van huurinkomsten over de periode die nodig is voor herstel.

Indien u het pand huurt kunt u zelf ook in het gebouw investeren. Denkt u hierbij aan alle zaken die aard- en nagelvast zitten. Dit betreft het zogenaamde huurdersbelang.

 

U verzekert de machines en overige inventaris van het kantoor en de werkplaats.

U verzekert de handelsgoederen van uzelf of van derden die in uw bedrijf of elders liggen.

Zoals al eerder genoemd gaat het bij verzekeren om het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit.
Door brand of inbraak kan materiële schade ontstaan aan gebouwen en de
bedrijfsuitrusting. Hierdoor ontstaat vaak een onvoorziene stagnatie in de omzet van uw bedrijf. Deze verzekering dekt vrijwel alle kosten die nodig zijn om uw bedrijf weer zo snel mogelijk operationeel te krijgen.

  • Vergroot het inzicht in uw risico op brand
    www.checklistbrand.nl
  • Onafhankelijk advies, installatie, certificatie en onderhoud van uw brand- en inbraaksysteem
    www.instacom.nl
  • Brandveiligheid: waar ligt uw verantwoordelijkheid als werknemer of als werkgever?
    www.brandweer.nl

Formulier Brandgevaarlijke werkzaamheden

Het is van groot belang om de waarde van uw eigendommen nauwkeurig te laten taxeren én vastleggen voordat u een verzekering afsluit. Alleen de combinatie van de juiste verzekeringspolis en een deskundig opgesteld taxatierapport conform artikel 7:960 BW, verzekert u van een optimale dekking.