Zorgeloos op pad met uw caravan

Uw caravan betekent voor u vakantie, vrijheid, comfort en campingplezier. Dat unieke vrije gevoel wilt u niet missen. En u wilt uw vakantieplezier niet laten bederven als er iets misgaat. Logisch dus dat u uw caravan goed verzekert. De MEVAS Caravanverzekering is dan een uitstekende keuze. Oók voor uw stacaravan, vouwwagen of bagagewagen.

Met de MEVAS caravanverzekering hebt u een complete verzekering voor uw caravan en toebehoren zoals; antennes, buitenverlichting, luifels, serres, schuurtjes en toilethuisjes. De standaarduitrusting van de caravan is meeverzekerd.

  • Uitgebreide dekking
  • Ruime aansprakelijkheidsdekking
  • Europadekking
  • Hulpverlening in binnen- en buitenland
  • Ook dekking voor stacaravans, vouwwagens en bagagewagens
Caravanverzekering
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Contactgegevens

De MEVAS Caravanverzekering een verkeersongeval, brand, diefstal of storm: de schade is verzekerd. Zelfs de kosten van een vervangend vakantieverblijf zijn tot een maximum van 1.250 euro meeverzekerd.

Hebt u een nieuwe caravan gekocht, dan kunt u de eerste vijf jaar bij verlies de nieuwwaarde vergoed krijgen. De caravanverzekering dekt ook de schade aan de inboedel van uw caravan, uw reisbagage in de caravan en de schade aan de eventuele aanbouw.

Uitgebreide dekking:
Als uw caravan nog geen 5 jaar oud is, kunt u kiezen voor de uitgebreide dekking. Eventuele schade wordt dan 5 jaar lang vergoed op basis van nieuwwaarde. Ook zijn de herstelkosten, constructie- en materiaalfouten verzekerd. Bovendien ontvangt u een hogere dagvergoeding als u een vervangende caravan of een ander vakantieverblijf nodig heeft.

Verzekeringsgebied:
Caravans, vouw- en bagagewagens zijn in heel Europa verzekerd. Stacaravans zijn verzekerd in de Benelux en in de eerste 100 kilometer in Duitsland vanaf de Nederlandse grens.

Reisbagage en inboedel:
De inboedel die behoort tot de standaarduitrusting van de caravan is automatisch meeverzekerd. U kunt uw reisbagage en extra huishoudelijke inboedel, zoals meubilair, vloerbedekking, keukengerei, sanitair en tuingereedschap heel eenvoudig meeverzekeren. Let wel op of dit niet al gedekt is door uw inboedel- of reisverzekering.