Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeval kan zich altijd en overal voordoen. Jaarlijks overkomt het één op de vijf Nederlanders. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen om een ongemak dat snel verholpen kan worden, maar soms is het letsel blijvend of vallen er dodelijke slachtoffers. Naast het persoonlijke leed heeft u dan ook te maken met grote financiële gevolgen. Om op het moment dat u het nodig heeft voldoende geld te hebben, kunt u een ongevallenverzekering afsluiten.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Bereken vrijblijvend uw premie.

Ongevallenverzekering
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Contactgegevens

De MEVAS Ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit en overlijden als gevolg van een ongeval, waar en wanneer dat ongeval ook gebeurt. Dus ook op het werk of op reis. En zelfs als u met een vliegtuig reist. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, kunt u kiezen uit twee varianten.

Persoonlijke Ongevallen
Als u alleenstaand bent, is de Persoonlijke Ongevallenverzekering voor u geschikt. Bij blijvende invaliditeit door een ongeval krijgt u dan een uitkering waarmee u de noodzakelijke aanpassingen kunt doen of voorzieningen kunt treffen. Bij overlijden kunt u een vriend of familielid begunstigen. U kunt kiezen uit drie dekkingen die verschillen in de hoogte van de uitkering.

Gezinsongevallen
Met de Gezinsongevallenverzekering zijn u, uw partner en uw kinderen verzekerd. Naast een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit, krijgt u ook een dagvergoeding bij ziekenhuisopname van de partner. Bovendien krijgt u een uitkering als uw kinderen een tandheelkundige behandeling moeten ondergaan. Uw kinderen zijn tot hun 21ste jaar meeverzekerd waardoor u geen aparte school- of sportongevallenverzekering hoeft te sluiten. U kunt kiezen uit drie combinaties die verschillen in de hoogte van de uitkering.

Naast een goede premie geniet u met de MEVAS ongevallenverzekering van een aantal voordelen:

  • Wereldwijde dekking, 24 uur per dag
  • U kunt zelf uw verzekering samenstellen
  • Een aparte school- of sportongevallenverzekering is overbodig