De beste zorgverzekering voor de Metaal

Wij vinden het erg belangrijk dat werknemers in de metaalbranche verzekerd zijn van een op maat gesneden zorgverzekering. Tegen een scherpe premie. Met extra aandacht voor preventie. Werknemers en hun gezinsleden kunnen hier maximaal van profiteren.

Volledige keuzevrijheid of een lage premie? Kies één van onze 3 basisverzekeringen. Maak uw zorgpakket compleet met de Basis Plus Module of met een aanvullende verzekering.

 • 10% korting op Basis
 • 17% korting op Aanvullend
 • 15 % Korting op Tandarts
 • Vul uw basisverzekering aan met de Basis Plus Module
 • Regel veel zaken online met Mijn Zilveren Kruis
 • Extra vergoeding voor werknemers voor o.a. fysiotherapie, beweegtherapie en brillen/contactlenzen bij een aanvullende verzekeringen
Als eerste de nieuwe zorgpremie van 2018 weten?
 • Ieder jaar maken verzekeraars op uiterlijk 12 november de zorgpremie bekend. Laat hier u e-mailadres achter en ontvang een melding wanneer de zorgpremie bekend is.

Wilt u de meest recente brochure/voorwaarden downloaden of printen? dat kan:
Bekijk/download  premietabel 2017

Bekijk/download  vergoedingswijzer 2017

Bekijk/download extra vergoedingen 2017

 • 10% korting op Basis
 • 17% Korting op Aanvullend
 • 15 % Korting op Tandarts
 • Extra vergoedingen

 

Preventiefonds
Het preventiefonds stelt de werkgever passende preventiemiddelen ter beschikking voor verzekerde werknemers met als doel dat zij gezond aan het werk kunnen blijven.

Meer informatie? Preventiefonds

Present Online
Met Present krijgt u toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten. Via één tool kunt u alles regelen: van inzicht, advies en plan tot persoonlijke oplossingen.

Meer informatie: Present

Basis Budget
Gebruikt u weinig zorg? En regelt u veel online? Dan past Basis Budget bij u. Basis Budget is onze voordeligste basisverzekering. Heeft u ziekenhuiszorg die van tevoren gepland kan worden? Dan kunt u kiezen uit een netwerk van geselecteerde ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Voor spoedeisende zorg kunt u uiteraard overal terecht. Kinderen onder de 18 jaar krijgen standaard Basis Zeker.

Basis Zeker
Wilt u méér keuze in zorgverleners? Dan past Basis Zeker, onze meest gekozen  basisverzekering, beter bij u. Voor alle zorg die u nodig heeft, heeft u een ruime keus uit Nederlandse zorgverleners waar wij afspraken mee hebben gemaakt.

Basis Exclusief
Met Basis Exclusief heeft u volledige keuzevrijheid in zorgverleners.U kunt terecht bij alle Nederlandse zorgverleners. Wij vergoeden 100% van het marktconforme tarief bij zorgverleners waar wij geen contract mee hebben.

Basis Plus Module
Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen aanvullende verzekering af te sluiten. Maar er zijn veelvoorkomende risico’s die niet onder de basisverzekering vallen. Denk aan spoedeisende hulp in het buitenland, repatriëring, tandheelkundige zorg na een ongeval.
Dat kan onverwacht veel geld kosten. Daarom biedt Zilveren Kruis vanaf 2015 de Basis Plus Module als aanvulling op de basisverzekering. Voor maar een paar euro per maand verzekert u zich tegen de belangrijkste risico’s die buiten de basisverzekering vallen.

 

Vergoedingswijzer MEVAS zorgverzekering
Wilt u onze brochure als PDF downloaden of printen? Dat kan.
Bekijk/download vergoedingswijzer Basis Zeker

Bekijk/download vergoedingswijzer Basis Exclusief

Bekijk/download vergoedingswijzer Basis Budget

Voorwaarden
De MEVAS zorgverzekering is ondergebracht bij Zilveren Kruis Achmea. Op de MEVAS zorgverzekering zijn de verzekeringsvoorwaarden van Zilveren Kruis Achmea van toepassing. U kunt deze online inzien/downloaden.
Bekijk/download voorwaarden Basis Zeker

Bekijk/download voorwaarden Basis Exclusief

Bekijk/download voorwaarden Basis Budget