De beste zorgverzekering voor de Metaal

Wij vinden het erg belangrijk dat werknemers en werkgevers in de metaalbranche verzekerd zijn van een op maat gesneden zorgverzekering. Tegen een scherpe premie. Met extra aandacht voor preventie. Werknemers en hun gezinsleden kunnen hier maximaal van profiteren.

Ruime keuzevrijheid of een lage premie? Kies één van onze 3 basisverzekeringen. Maak uw zorgpakket compleet met de Basis Plus Module of met een aanvullende verzekering.

Heeft u interesse in een Zorgverzekering, dan kunt u deze via MEVAS afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. MEVAS heeft voor u de verzekeringen met de best mogelijke dekkingen en kortingen geregeld. Zilveren Kruis staat bekend om haar klantgerichte schadeafhandeling

 

  • 10% korting op Basis
  • 15% korting op Aanvullend 1,2 en 3 sterren
  • 5 % korting op Aanvullend 4 sterren
  • 10 % Korting op Tandarts
  • Vul uw basisverzekering aan met de Basis Plus Module
  • Regel veel zaken online met Mijn Zilveren Kruis
  • Extra vergoeding voor werknemers voor o.a. fysiotherapie, beweegtherapie en brillen/contactlenzen bij een aanvullende verzekeringen
Direct regelen!

Wilt u de meest recente brochure/voorwaarden downloaden of printen? dat kan:
Bekijk/download  premietabel 2019

Bekijk/download vergoedingen overzicht 2019

Bekijk/download extra vergoedingen 2019

Met het Preventiefonds bieden wij de leden van de Metaalunie een compleet overzicht van passende preventiemiddelen, opleidingen en trainingen. Het doel is dat werknemers binnen de Metaalsector gezond aan het werk kunnen blijven, ook als ze langer moeten doorwerken.

Overzichtelijk beheer van de toegekende budgetten
Via Preventiefonds wordt het belang van gezond werken onder de aandacht gebracht voor werkgevers
en werknemers en wordt deelname aan preventieve programma’s (financieel) gestimuleerd.
Hiervoor heeft uw organisatie een budget ontvangen. Dit budget wordt op de nieuwe website
overzichtelijk weergegeven en beheerd. U ziet in één overzicht het actuele budget.

Meer producten en meer partners
In de komende periode zal het producten en dienstenpakket van Preventiefonds verder worden uitgebreid. Hiermee bieden we u een completer pakket preventiemiddelen, opleidingen en diensten aan. Afgestemd op de actuele aandachtgebieden en behoeften van de leden van Metaalunie.

Nieuwe toeleveranciers
Er zullen meerdere nieuwe partners worden geïntroduceerd, alle specialisten op hun vakgebied. Met hen zullen we het aangeboden pakket verder uitbouwen waarmee het bestelplatform nog aantrekkelijker wordt voor uw organisatie.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk horen wij ook graag wat u ervan vindt.

Bekijk: Preventiefonds

Met Present krijgt u toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten. Via één tool kunt u alles regelen: van inzicht, advies en plan tot persoonlijke oplossingen.

Meer informatie: Present

Basis Budget
Gebruikt u weinig zorg? En regelt u veel online? Dan past Basis Budget bij u. Basis Budget is onze voordeligste basisverzekering. Heeft u ziekenhuiszorg die van tevoren gepland kan worden? Dan kunt u kiezen uit een netwerk van geselecteerde ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Voor spoedeisende zorg kunt u uiteraard overal terecht. Kinderen onder de 18 jaar krijgen standaard Basis Zeker.

Basis Zeker
Wilt u méér keuze in zorgverleners? Dan past Basis Zeker, onze meest gekozen  basisverzekering, beter bij u. Voor alle zorg die u nodig heeft, heeft u een ruime keus uit Nederlandse zorgverleners waar wij afspraken mee hebben gemaakt.

Basis Plus Module
Steeds meer mensen kiezen ervoor om geen aanvullende verzekering af te sluiten. Maar er zijn veelvoorkomende risico’s die niet onder de basisverzekering vallen. Denk aan spoedeisende hulp in het buitenland, repatriëring, tandheelkundige zorg na een ongeval.
Dat kan onverwacht veel geld kosten. Daarom biedt Zilveren Kruis vanaf 2015 de Basis Plus Module als aanvulling op de basisverzekering. Voor maar een paar euro per maand verzekert u zich tegen de belangrijkste risico’s die buiten de basisverzekering vallen.