Aansprakelijkheid

zakelijke verzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Ieder bedrijf dat in aanraking komt met anderen kan schade veroorzaken en daarvoor aansprakelijk gesteld worden. Een medewerker van uw bedrijf kan bijvoorbeeld een ongeluk krijgen op de werkvloer of een product dat u levert veroorzaakt schade aan mensen of materiële zaken. De kans dat u aansprakelijk gesteld wordt voor de schade is dan reëel.

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor het risico van aansprakelijkheid wanneer u, uw medewerkers of uw producten schade veroorzaken bij anderen. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen die voortkomen uit schadeclaims waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld bij letselschade en/of materiële schade.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Wij adviseren dagelijks bedrijven in de Metaal en Techniek en helpen u graag verder.

Aansprakelijkheidsverzekeringen
Zakelijke verzekeringen

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte