Bedrijfsaansprakelijkheidverzekering

aansprakelijkheidsverzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Een medewerker van uw bedrijf kan een ongeluk krijgen, of een product/dienst welke u levert, veroorzaakt schade aan mensen of materiële zaken. De kans dat u aansprakelijk gesteld wordt voor de schade is reëel. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verzekert u zich tegen de financiële gevolgen die voortkomen uit schadeclaims waarvoor u aansprakelijk bent bij letsel- en materiële schade. Ook schade die vennoten, stagiaires en vrijwilligers veroorzaken, is meeverzekerd.

In tegenstelling tot andere tussenpersonen hebben wij mooie collectieve contracten speciaal gericht op de Metaal en Techniek waarin uitgebreide dekkingen en scherpe tarieven zijn vastgelegd. Samen met u starten we het offertetraject op en kijken wij welke offerte het beste aansluit bij uw situatie.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
Wanneer u bij Mevas een offerte aanvraagt mag u van ons binnen 1 dag een reactie verwachten. Onderstaande gegevens zullen wij alleen gebruiken om contact met u op te nemen.

Vul hier uw gegevens in

Geslacht
Naam*
Toestemming privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte