Beroepsaansprakelijkheidverzekering

aansprakelijkheidsverzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

De kans dat u bij het uitvoeren van een opdracht van een klant een fout maakt is altijd aanwezig. De gevolgen hiervan zijn moeilijk te voorzien. Ook al lijkt het een kleine fout, het kan verstrekkende financiële gevolgen hebben. Regels en wetten worden steeds strenger en ook de claimbewustheid van opdrachtgevers neemt toe. U zult denken dat u hiervoor genoeg heeft aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekert echter de materiële- en letselschade, maar sluit financiële gevolgschade uit! De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is hierom van groot belang wanneer uw bedrijf zich richt op adviezen, ontwerpen, ontwikkelen, berekenen, fabricage en engineering, maar ook voor handelsondernemingen en projectleiders.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
Wanneer u bij Mevas een offerte aanvraagt mag u van ons binnen 1 dag een reactie verwachten. Onderstaande gegevens zullen wij alleen gebruiken om contact met u op te nemen.

Vul hier uw gegevens in

Geslacht
Naam*
Toestemming privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte