Gebouw en inventaris

zakelijke verzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Een goede verzekering voor uw bedrijfspand en goederen is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. In dat geval is het een hele geruststelling dat uw bedrijfspand(en), voorraden, machines en apparatuur goed verzekerd zijn.

Onze verzekeringen zorgen ervoor dat u uw pand na een schade weer kunt herstellen en de beschadigde/gestolen inventaris en goederen kunt vervangen. Daarnaast verzekert u vaak ook het risico tegen storm- en waterschade, evenals schade door blikseminslag en inductie.

De voorwaarden van onze verzekeringen zijn specifiek afgestemd op bedrijven in de metaalbranche. Omdat wij de verzekeringen collectief inkopen, kunnen wij deze tegen een zeer scherp tarief aanbieden aan leden van Koninklijke Metaalunie.

Bedrijfsverzekeringen
Zakelijke verzekeringen
Vraag een offerte aan

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Informatie die we graag met u delen

blijf op de hoogte