Brandverzekering

bedrijfsverzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Een goede brandverzekering is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. In dat geval zijn uw bedrijfspand(en), voorraden, machines en apparatuur optimaal verzekerd met de uitgebreide brandverzekering.

De verzekering zorgt ervoor dat u uw pand na een schade weer kunt herstellen en de beschadigde/gestolen inventaris en goederen kunt vervangen. Daarnaast dekt u ook het risico tegen storm- en waterschade, alsmede blikseminslag en inductie.

De voorwaarden en uitgebreide dekkingen van onze brandverzekering zijn specifiek afgestemd op bedrijven in de metaalbranche. Omdat wij de verzekeringen collectief voor u inkopen kunnen wij u als lid van de Koninklijke Metaalunie deze voor een zeer scherp tarief aanbieden.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte