Bedrijfscontinuïteit

zakelijke verzekeringen
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Iedere ondernemer krijgt er in zijn loopbaan wel eens mee te maken: een calamiteit of gebeurtenis waardoor zijn bedrijf (even) stil ligt. Denk hierbij aan een uitslaande brand, een overstroming, stroomuitval, een cyberaanval of een bedrijfsongeluk. Ook in de Metaal en Techniek kunnen zulke gebeurtenissen plaatsvinden, met alle gevolgen van dien.

Wanneer uw bedrijf schade oploopt is het van belang om zo snel mogelijk weer operationeel te zijn. Bedrijfsstilstand kost immers geld. Gevolgschade, zoals het verlies van omzet en (potentiële) klanten die naar de concurrent gaan, vormt de grootste bedreiging voor de voortgang van uw bedrijf.

Wilt u weten hoe u de bedrijfscontinuïteit van uw bedrijf het beste kunt verzekeren? Welke mogelijkheden er zijn en waar u op moet letten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bedrijfscontinuïteit
Zakelijke verzekeringen
Vraag een offerte aan
Wanneer u bij Mevas een offerte aanvraagt mag u van ons binnen 1 dag een reactie verwachten. Onderstaande gegevens zullen wij alleen gebruiken om contact met u op te nemen.

Vul hier uw gegevens in

Geslacht
Naam*
Toestemming privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte