Cyberverzekering

bedrijfscontinuïteit
Bent u veilig?
Hacking of een cyberaanval

In deze verzekering via MEVAS

  • Wij betalen mee aan uw cyberscan
  • 24/7 hulp bij cyberincidenten
  • Beschermt tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak en verloren data. Maar ook tegen gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit.

Ransomware, gijzelsoftware, mailfishing en malware. Voorheen onbekend IT vakjargon. Vandaag de dag krijgt ieder (MKB-)bedrijf er vroeg of laat mee te maken. Onderschat dit risico niet, de impact van een Cyber aanval op uw bedrijf is zeer groot en kan vergeleken worden met een uitslaande brand.

Vraag een offerte aan en wij betalen nu mee aan uw cyberscan!
Cyberrisico’s hebben niet alleen te maken met techniek. Maar ook met de manier waarop je als bedrijf data verzamelt, verwerkt en opslaat. En met alle processen en het gedrag van je medewerkers. Bedrijven zijn op zoek naar nieuwe kanalen om hun producten aan te bieden. Daarom is het belangrijk dat je digitaal goed het overzicht houdt. Met de Cyberscan worden alle risico’s voor jouw bedrijf op een rij gezet.

Ook al sluit u geen cyberverzekering bij ons af, toch dragen wij bij aan de kosten van de cyberscan.

  • U krijgt een vergoeding van de helft van de uitgevoerde cyberscan van Mevas.

Cyberverzekering?

waarom een

We leven in een digitale wereld. Dit betekent nieuwe mogelijkheden, maar ook nieuwe risico’s. Daar ben je liever goed tegen verzekerd. Mevas combineert jarenlange ervaring met specialistische kennis op het gebied van Cyber.

Cyberrisico's?

wat zijn

Cyberrisico’s zijn risico’s die te maken hebben met automatisering en digitalisering. Cybercriminaliteit kan iedereen overkomen. Zo blijkt dat met name het handelen (zoals openen van verkeerde bijlagen) van eigen personeel maar ook het falen van het systeem of de firewall veel datalekken en cybercrime oplevert. Ook bedrijven die in de zogenaamde Cloud werken lopen hier risico. Zij blijven namelijk eindverantwoordelijk voor de vertrouwelijke gegevens. Deze risico’s kunnen leiden tot financiële schade en ongemak voor de eigen organisatie en tot aansprakelijkheidsclaims.

Cyberverzekering

De dekking van onze

Mevas B.V. - icon-helpdesk

Een, 24/7 beschikbaar, gespecialiseerd responseteam

Mevas B.V. - icon-bedrijf

Bepaalde eigen kosten (herstelkosten) van het bedrijf

Mevas B.V. - icon-brand-preventie

Schade door bedrijfsonderbreking

Mevas B.V. - icon-inkomen

De aansprakelijkheid voor door derden geleden schade

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
Wij regelen alle verzekeringszaken voor leden van Koninklijke Metaalunie. Bent u lid? Dan kunt u gebruik maken van onze cyberverzekering. Wilt u lid worden? Kijk dan op: https://metaalunie.nl/Metaalunie/Lidmaatschap
Adres
Verzekerd bedrag*
Cyberscan
Wij betalen mee aan uw cyberscan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
In deze verzekering via Mevas
Cyberverzekering
  • Wij betalen mee aan uw cyberscan
  • 24/7 hulp bij cyberincidenten
  • Beschermt tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak en verloren data. Maar ook tegen gegevensdiefstal en andere vormen van cybercriminaliteit.

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte