Kredietverzekering

bedrijfscontinuïteit
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

In deze verzekering via Mevas

  • 100% dekking van incassokosten
  • 10% korting op de limietkosten
  • Polis kan tussentijds worden beëindigd na 6 maanden indien de acceptance rate kleiner is dan 70%
  • Winstdelingsmodule

Vertrouwen is de basis van elke zakelijke transactie. Maar wat als dat vertrouwen wordt beschaamd en facturen onbetaald blijven? Hoe voorkomt u dat uw bedrijf daardoor in de problemen komt?

Een kredietverzekering zorgt ervoor dat u zeker kunt zijn van uw zaak en dat u ondanks dergelijke financiële tegenvallers toch kunt blijven ondernemen. Natuurlijk schat u bij elke nieuwe klant het risico in dat er uiteindelijk niet betaald wordt. U controleert de kredietwaardigheid, maar uw intuïtie speelt eveneens een belangrijke rol. Zakendoen is immers ook een kwestie van vertrouwen. Uw klanten zijn op hun beurt afhankelijk van hun opdrachtgevers en leveranciers. Komen die in de problemen, dan kan dat ook uw relatie raken. Die goede zakenpartner die altijd tijdig de factuur betaalde, betaalt nu ineens later. Met alle financiële gevolgen van dien. Een kredietverzekering dekt het betalingsrisico tussen bedrijven onderling af, zowel binnen Nederland als bij export bij vermoedelijke insolventie.

Kredietverzekering?

Waarom een

Natuurlijk schat u bij elke nieuwe klant het risico in dat er uiteindelijk niet betaald wordt. U controleert de kredietwaardigheid, maar uw intuïtie speelt eveneens een belangrijke rol. Zakendoen is immers ook een kwestie van vertrouwen. Soms is er sprake van overmacht. Úw klanten zijn op hun beurt afhankelijk van hún opdrachtgevers en leveranciers. Komen die in de problemen, dan kan dat ook uw relatie raken. Die goede zakenpartner die altijd tijdig de factuur betaalde, betaalt nu ineens later. Wellicht stijgt het water hem tot aan de lippen, zodat op termijn door een faillissement van uitstel afstel kan komen. Met alle financiële gevolgen van dien.

Met onze kredietverzekering dekt u het risico af dat klanten de rekening niet voldoen door een faillissement. Omdat u niet meer met onverwachte financiële tegenvallers te maken hebt, is uw bedrijfsresultaat gelijkmatiger. Het werken met een kredietverzekering is voor veel bedrijven tevens een instrument bij het aanpassen en verfijnen van het credit management. Hierdoor ontstaat een raamwerk waardoor u uw risico’s kunt overdragen aan de verzekeraar. U heeft immers dan aan gestelde voorwaarden voldaan. Om u verder te ondersteunen, krijgt u toegang tot omvangrijke databases met (financiële) informatie over uw prospects en klanten. Specialisten beoordelen die informatie, maken risicoanalyses en informeren u via kredietlimieten, met eventueel een telefonische toelichting.

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan
In deze verzekering via Mevas
Kredietverzekering
  • 100% dekking van incassokosten
  • 10% korting op de limietkosten
  • Polis kan tussentijds worden beëindigd na 6 maanden indien de acceptance rate kleiner is dan 70%
  • Winstdelingsmodule

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte