Montageverzekering

bedrijfscontinuïteit
Goed verzekerd
tijdens werk altijd

Met de montageverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens het monteren, installeren of reviseren van installaties of machines. Onder deze dekking valt de schade aan het project zelf, maar u kunt zich ook verzekeren voor onder andere aansprakelijkheid op de montageplaats, schade aan eigendommen van de opdrachtgever, aan hulpmateriaal (zoals steigers, loodsen en gereedschap), schade of diefstal tijdens vervoer van montagematerialen naar de montageplaats en bedrijfsschade.

Montageverzekering

Keuzes

Voor de montageverzekering kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

Montageverzekering

Aflopende

De aflopende verzekering: daarmee verzekert u één project. Als de montagetermijn afgelopen is of als het project eerder klaar is, stopt de verzekering. De verzekering kan ook doorlopen tijdens een onderhouds- of testtermijn als u dit zo heeft afgesproken.

Montageverzekering

Doorlopende

De doorlopende verzekering heeft u vaker montageprojecten dan is de doorlopende verzekering handig. Zo hoeft u niet voor elk project een nieuwe verzekering af te sluiten

Mogelijk ook interessant voor u
Vraag een offerte aan

met uw bedrijf na een hack?

Kunt u doorwerken

Cyberverzekering

uitgelicht

Steeds vaker worden bedrijven getroffen door hacks, virussen en ransomware. Ook kan het per ongeluk lekken van gegevens een aanzienlijke risico vormen voor uw bedrijf.

Laatste nieuwsberichten
Bekijk alle berichten
Mevas B.V. - icon-nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

blijf op de hoogte